Faalangst

Hoe faalangst te overwinnen?

Faalangst is een groot begrip, maar eigenlijk draait het simpelweg om de angst om fouten te maken – iets wat we allemaal weleens ervaren. Of je nu streng voor jezelf bent of worstelt met perfectionisme, die angst kan stress verhogen en leiden tot problemen zoals uitstelgedrag en moeite met stoppen. Het kan opduiken bij allerlei situaties, zoals examens, presentaties op school of je rij-examen. Maar weet je, je bent niet alleen. Veel studenten en jongeren worstelen met dezelfde gevoelens.

Tijdens onze workshop leer je niet alleen de signalen van faalangst herkennen, maar ook hoe je deze kunt accepteren en ermee om kunt gaan. Je krijgt praktische tools en ontwikkelt nieuwe manieren om beter met faalangst en stress om te gaan. Het doel is niet alleen om faalangst en stress te overwinnen, maar ook om je zelfvertrouwen te vergroten en jezelf te zien als iemand die in staat is om obstakels te overwinnen.  Zo leer je faalangst om te zetten en zelfvertrouwen te vergroten!

Mijn werkwijze

De workshop is interactief en daarbij kun je de volgende onderdelen verwachten: een inleiding, ervaringsgerichte oefeningen, theoretische onderbouwing, opdracht, reflectie en afsluiting met een uitdaging. Deze aanpak biedt een optimale leerervaring, plezier en resultaten. Benieuwd naar de werkwijze?

Zin in een kop koffie of heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. Lust je geen koffie? Geen probleem, thee heb ik ook. En als de omstandigheden het toelaten, maken we kennis met elkaar tijdens een wandeling in de buitenlucht. Letterlijk en figuurlijk je eerste stappen naar een fijner leven zonder stress.

Vraag of opmerking? Hier vind je mijn contactformulier en mijn contactgegevens. Bellen, appen of mailen kan natuurlijk ook, ik antwoord binnen 24 uur. Wil je graag buiten werktijden afspreken? Ook dat is geen probleem!

  • leroy@chakanacoaching.nl

  • 06 446 097 84

Contactformulier