Zin in een wandeling of in koffie?

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of een wandeling in de natuur, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Binnen 24 uur zal ik contact met je opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail. Wil je graag buiten werktijden afspreken? Geen probleem.

  • info@chakanacoaching.nl

  • 06 446 097 84

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Coaching is een begeleidingsmethode waarbij een coach je ondersteunt bij het bereiken van persoonlijke doelen of het oplossen van persoonlijke vraagstukken. De coach geeft geen directe oplossingen, maar helpt je om jouw eigen oplossingen te vinden door middel van gerichte vragen, oefeningen en/of huiswerkopdrachten.

Tijdens een coachingstraject bij Chakana Coaching word je ondersteund bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het vergroten van je zelfvertrouwen, het vinden van meer balans in je leven of het meer in contact komen met je lijf. Het coachingstraject duurt gemiddeld 3 tot 5 maanden en bestaat uit wekelijkse sessies van 75 minuten.

Bij Chakana Coaching worden er geen coachingstrajecten aangeboden die alleen online zijn. Indien het toch een keertje handiger is om wel online af te spreken, kan dit natuurlijk altijd in overleg. Toch een vraag over de mogelijkheden? Stuur dan vooral even een berichtje!

Bij Chakana Coaching staat vertrouwelijkheid en privacy hoog in het vaandel. Alle persoonlijke informatie die je met mij deelt, wordt vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor het doel van de coaching of workshop. Als coach ben ik gebonden aan een ethische code waarin staat dat ik vertrouwelijkheid garandeer en geen informatie deel zonder jouw toestemming. Daarnaast ben ik als coach verplicht om mij te houden aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en zal ik alle gegevens veilig en vertrouwelijk behandelen. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan zal ik dit altijd met jou bespreken en samen naar een oplossing zoeken.

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met Chakana Coaching. Je kunt een bericht sturen via het contactformulier op de website of een e-mail sturen naar info@chakanacoaching.nl. Ook kun je telefonisch (bellen of appen) contact opnemen via 06-44609784. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren en je vraag te beantwoorden. Twijfel dus niet, ik sta je graag te woord!

Zin in een wandeling of in koffie?

Ready to make a change?

Contactformulier