Agenda workshops

Agenda workshops & groepstraining

Om stress of andere klachten op de lange termijn te verminderen, is het het meest effectief als je zelf de regie neemt. Wat heb je daarvoor nodig? Duurzame oplossingen die je zelf toepast in je dagelijks leven. Deze workshops bieden niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische lessen die je zelf al in je leven kunt integreren. En wees gerust, ik breng dit niet zweverig, maar gewoon lekker down to earth, waarbij je zelf lekker aan de slag gaat.

Ervaringen workshops

Leroy heeft mij tijdens de adem- & ijsbad workshop laten ervaren hoe het is om meer in balans te zijn en hoe ik beter met stress en spanning om kan gaan. Dit doet hij door een juiste combinatie van theorie en praktijk.”

Marlies Huismans (28)

“Zijn uitleg tijdens de workshop was zeer duidelijk. Leroy gaat rustig en mild te werk. Op een heldere manier kreeg ik inzicht in de oefeningen, waardoor ik me comfortabel voelde bij hem. Het was een prettige ervaring.”

Review Chakana Coachig

Frank van Hees (40)

“Door dingen daadwerkelijk te ervaren in plaats van er alleen over te horen, begrijp ik nu veel beter hoe ik met stress moet omgaan en kan ik het gemakkelijker toepassen. Al met al heeft Leroy mijn verwachtingen overtroffen.”

Mike Vos

Mike Vos (28)

Zin in een kopje koffie of heb je een vraag?

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking onder het genot van een kopje koffie of thee, wellicht tijdens een lekkere wandeling.

Voor vragen kun je het contactformulier invullen of mij bellen, appen of een mailtje sturen. Ik zal dan zo snel mogelijk weer contact met jou opnemen en binnen 24 uur zal ik je vraag beantwoorden. Wil je graag buiten werktijden afspreken? Geen probleem!

  • leroy@chakanacoaching.nl

  • 06 446 097 84

Contactformulier

Zin in een kop koffie of heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. Lust je geen koffie? Geen probleem, thee heb ik ook. En als de omstandigheden het toelaten, maken we kennis met elkaar tijdens een wandeling in de buitenlucht. Letterlijk en figuurlijk je eerste stappen naar een fijner leven zonder stress.

Vraag of opmerking? Hier vind je mijn contactformulier en mijn contactgegevens. Bellen, appen of mailen kan natuurlijk ook, ik antwoord binnen 24 uur. Wil je graag buiten werktijden afspreken? Ook dat is geen probleem!

  • leroy@chakanacoaching.nl

  • 06 446 097 84

Contactformulier