INDIVIDUELE COACHING

Het zelfregie traject

Heb je last van stress? Voel je veel onrust in je hoofd of lichaam? Kom je tijd tekort? Probeer je alle ballen in de lucht te houden? Misschien wil je het wel anders aanpakken, maar weet je niet waar te beginnen?

Met het zelfregie traject ondersteund ik jou bij het vinden van oplossingen, doorbreken we patronen en vergroten we jouw persoonlijke ontwikkeling. We richten ons op het versterken van jouw veerkracht, innerlijke verbinding en het verminderen van stressklachten. Met behulp van lichaamsgerichte- en bewegingsactiviteiten ontdek je hoe je grip krijgt op jouw stressklachten en in balans blijft.

Stap voor stap krijg je meer inzicht in belemmerende patronen en leer je om buiten je comfortzone te stappen met nieuwe gewoonten die je ondersteunen en zelfvertrouwen geven bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Zo beweeg je steeds dichter naar jouw ware zelf en verlangens.

1-op-1 COACHING

Het Chakana zelfregie traject

Stress en andere klachten kunnen jouw uit balans houden met gevolg dat je klachten je verlangens in de weg staan. Maar hoe verminder je stress en wordt jij voor de toekomst meer veerkrachtiger tegen stress in een drukke wereld? Door zelf aan de slag te gaan en jouw zelfregie en zelfhelend vermogen te vergroten. Zo kan jij de uitdagingen van morgen vanuit echte rust, plezier en vertrouwen aangaan. Met het Chakana zelfregie traject sta ik klaar om jou daarbij te ondersteunen om vanuit verbinding met je hoofd, lichaam en emoties een leven te creëren met de juiste balans, veerkracht en zelfvertrouwen. Dit door naar de kern te gaan en maatwerk te leveren op jouw hulpvraag. Ontdek zelf hoe je grip kunt krijgen op stress en andere klachten. Are you ready?

Wat levert het op:

 • Minder stress en meer innerlijke rust

 • Stress beter aanpakken door veerkracht te versterken

 • Groter zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld

 • De regie over je leven terug in eigen handen

 • Meer energie, focus en motivatie gedurende de dag

 • Verbeterde balans tussen werk, privé en eigen tijd

 • Een diepere connectie met je jezelf en meer zelfbewustzijn

 • Tools en strategieën voor de rest van je leven

Coachtrajecten

Kom weer letterlijk en figuurlijk in beweging. Elk traject is maatwerk, afgestemd op jouw persoonlijke klachten en doelen. Samen pakken we stressklachten effectief en blijvend aan! Het doel is om binnen 3 tot 6 maanden veerkrachtig, in verbinding en gelukkig in het leven te staan.

*Alle trajecten zijn inclusief vrijblijvende kennismaking, 0-meting, na-meting en werkboek.

Stress & burnout coaching

Persoonlijke ontwikkeling

 • 3 maanden

 • Veerkracht vergroten

 • Stressvermindering

 • Inzicht energiegevers- en nemers

 • Leren ontspannen

In balans

Terug in balans

 • 3-5 maanden

 • Balans inspanning – ontspanning

 • Roofbouw stoppen & fysiek herstel

 • Positieve gedragsveranderingen

 • Leefstijl optimalisatie

re-intergratie

Re-intergratie

 • 4-6 maanden

 • Herstel chronische stress

 • Aanleren gezond herstelgedrag

 • Opbouw vitaliteit

 • Verbeteren zelfmanagementvaardigheden

Veel werkgevers reserveren een persoonlijk budget voor individuele groei of voor ondersteuning. Als medewerker kun je dit ontwikkelingsbudget benutten voor zaken zoals coaching, training of workshops. Als je ondersteuning nodig hebt met hoe je dit kunt inzetten, stuur mij dan gerust een berichtje.

“Actie leidt niet altijd tot geluk, maar er is geen geluk zonder actie.”– William James

“Actie leidt niet altijd tot geluk, maar er is geen geluk zonder actie.”– William James

Chakana Mindset

Wat kan je verwachten

Ontdek de bronnen van stress of andere klachten in jouw leven. Ik vertel jou en laat je ervaren wat stress echt is en hoe jij daar invloed op kunt uitoefenen. Zo word je bewust van patronen en gewoonten die bijdragen aan stress of andere klachten. Deze fase is een gezamenlijke reis naar zelfinzicht, waarbij we de eerste stappen zetten om de oorzaken van stress te begrijpen en te ontdekken hoe je kunt herstellen. Daarnaast doen we verschillende metingen om te weten waar je nu staat.

In deze fase bouwen we samen aan een diepere verbinding met je hoofd, lichaam en emoties. Je leert echt te luisteren naar wat er gaande is, een stap naar zelfregie en duurzame verandering, waarbij je de samenhang van jouw klachten beter begrijpt, ontdekt wat je echt wilt en oplossingen vindt diep in jezelf.

Ontspanning is belangrijk voor een goede balans, herstel en om nieuwe gewoontes te leren. Je ontdekt hoe je ontspanning in je leven kunt vergroten en tools om dit te realiseren, zodat je gedurende de dag leert te herstellen. Dit geeft vertrouwen en helpt je om je veerkracht te vergroten.

Je gaat aan de slag om fysiek, emotioneel en mentaal veerkrachtiger te worden. Door innerlijke kracht te ontwikkelen, groeit je zelfvertrouwen en ben je beter voorbereid om nieuwe situaties met zelfverzekerdheid tegemoet te treden, buiten je comfortzone te stappen en nieuwe ervaringen te omarmen.

Dan is het tijd om aan de slag te gaan en te ervaren! Je leert vaardigheden en tools die jou ondersteunen om met vertrouwen uit je comfortzone te stappen. Nu je helderheid hebt over wat niet werkt, ga je aan de slag met het uitproberen van nieuw gedrag, geleerde vaardigheden en ga jij jouw doelen en wensen realiseren. Dit kan spannend zijn, maar ik zal je aanmoedigen om je grenzen te verleggen en het beste in jezelf naar boven te halen.

Nu is het tijd om de positieve veranderingen te omarmen en ze een vast onderdeel van je leven te maken. Je verankert nieuwe gewoonten en creëert een levensstijl die past bij jouw wensen. Eentje waarbij je stressbestendig bent, in verbinding leeft en genoeg rust ervaart. Je zult merken dat oude gewoontes minder op de voorgrond zijn en je hebt handige vaardigheden geleerd om te voorkomen dat je terugvalt. Met andere woorden, je hebt zelfregie.

Ervaringen van deelnemers

Ervaringen van deelnemers

“Ik heb het traject van Leroy als uiterst ondersteunend, inzicht gevend en activerend ervaren! Aanvankelijk vond ik het moeilijk om in actie te komen of contact te maken met mijn lijf. Leroy’s brede aanpak, die niet gericht is op snel wat vaardigheden leren, heeft duidelijk gemaakt wat prioriteit heeft en samen hebben we onderzocht wat eerst gezien moest worden. De lichaamsgerichte aanpak van Leroy was van grote waarde voor mij..”

Revieuw Chakana Coaching

Auri Luijten (41)

“Wat dit traject bij mij onderscheidt van eerdere ervaringen met psychologen en psychotherapeuten, is de focus op ‘voelen’ en ‘ervaren’. Met lichaamsgerichte oefeningen daagde Leroy mij mentaal, emotioneel en fysiek uit, om inzichtelijk te maken wat stress voor mij persoonlijk betekent.”

Review Chakana Coaching

Fenna Beumeler (30)

“Leroy kwam precies op het juiste moment in mijn leven en bereikte veel in mij door alleen maar te activeren wat er al die tijd al in me zat. Mede dankzij hem kan ik een moeilijke periode achter mij laten en kan ik beter met toekomstige stress en angst problematieken omgaan.”

Marcel van Kersten (41)

‘In eerste instantie voelde het onnatuurlijk om meer naar binnen te kijken, omdat ik vooral gefocust was op de buitenwereld. Het coachingstraject met Leroy heeft me bewust gemaakt van mijn chaotische neigingen en me geholpen om meer rust te vinden.”

Review Chakana Coaching

Willem van Woezik (30)

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ben jij klaar om de eerste stap te zetten naar meer zelfregie? Plan dan vandaag nog een een vrijblijvend en kosteloos gesprek in. Tijdens dit gesprek gaan we niet gelijk aan de slag met jouw doelen, maar maken we eerst kennis met elkaar om te ervaren of er een klik is? Wel zo fijn, toch?

In dit gesprek staan we verder ook uitgebreid stil bij jouw hulpvragen, twijfels en dilemma’s. Vervolgens vertel ik hoe het coachtraject eruit gaat zien en wat je van mij kunt verwachten.

Zin in een kopje koffie of heb je een vraag?

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking onder het genot van een kopje koffie of thee, wellicht tijdens een lekkere wandeling.

Voor vragen kun je het contactformulier invullen of mij bellen, appen of een mailtje sturen. Ik zal dan zo snel mogelijk weer contact met jou opnemen en binnen 24 uur zal ik je vraag beantwoorden. Wil je graag buiten werktijden afspreken? Geen probleem!

 • leroy@chakanacoaching.nl

 • 06 446 097 84

Contactformulier

Zin in een kop koffie of heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. Lust je geen koffie? Geen probleem, thee heb ik ook. En als de omstandigheden het toelaten, maken we kennis met elkaar tijdens een wandeling in de buitenlucht. Letterlijk en figuurlijk je eerste stappen naar een fijner leven zonder stress.

Vraag of opmerking? Hier vind je mijn contactformulier en mijn contactgegevens. Bellen, appen of mailen kan natuurlijk ook, ik antwoord binnen 24 uur. Wil je graag buiten werktijden afspreken? Ook dat is geen probleem!

 • leroy@chakanacoaching.nl

 • 06 446 097 84

Contactformulier