Voor organiasties

Interventies gericht op duurzame oplossingen

Streef naar veerkrachtige en gezonde medewerkers

Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers in staat blijven om veerkrachtig door het leven te gaan te midden van de complexe uitdagingen waarmee ze vandaag de dag worden geconfronteerd? De impact van snelle maatschappelijke veranderingen, de nasleep van COVID-19, personeelstekorten, stressvraagstukken en meer vormen allemaal obstakels die overwonnen moeten worden. Presterende medewerkers vormen de kern van het succes va de organisatie en dat kan het beste wanneer zij gezond en gelukkig zijn. Dus hoe zorg je ervoor dat ze gezond, gelukkig en bovenal veerkrachtig worden en blijven?

Bij Chakana Coaching begrijpen we deze uitdagingen maar al te goed. Daarom bieden we diverse trajecten, trainingen en workshops die zich richten op het voorkomen van uitval (preventief), herstel en re-integratie (curatief). Ons doel is om medewerkers te ondersteunen bij het vinden van een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning gedurende de dag, waardoor zij minder werkdruk en werkstress ervaren. Het resultaat? Medewerkers die veerkrachtiger, gezonder en gelukkiger in het leven staan.

Voor organiasties

Interventies gericht op duurzame oplossingen

Interventies gericht op duurzame oplossingen

Gezonde en gelukkige medewerkers vormen de kern van het succes van je organisatie. Echter zijn tijden snel veranderd. De druk van presteren, de impact van snelle maatschappelijke veranderingen, de nasleep van COVID-19, personeelskrapte en meer.

Bij Chakana Coaching voor organisaties maak ik gebruik van bewezen methodieken. Dit met als doel het vergroten van zelfregie en het welzijn van medewerkers binnen de organisatie. Ook bied ik ondersteuning op organisatorisch niveau om de vitaliteit en het geluk van medewerkers binnen de organisatie te bevorderen. Mijn aanbod is persoonlijk en gericht op medewerkers, teams en leidinggevenden. De diensten zijn gericht op het voorkomen en verminderen van verzuim en het duurzaam stimuleren van het welzijn van jouw medewerkers.

Coachtrajecten

Medewerkers komen letterlijk en figuurlijk weer in beweging. Samen gaan we aan de slag om stressklachten effectief en blijvend aan te pakken! Ons doel is om binnen 3 tot 5 maanden een veerkrachtige en gezonde medewerker terug te krijgen, die weer met plezier kan presteren.

Stress & burnout coaching

Persoonlijke ontwikkeling

 • 3 maanden

 • 1 sessie per 2 weken

 • Voorkom verzuim

 • Veerkracht vergroten

 • Stressvermindering

In balans

Terug in balans

 • 3 maanden

 • 1 sessie per week

 • Besparing verzuimkosten

 • Snellere terugkeer naar werk

 • Positieve gedragsverandering

re-intergratie

Re-intergratie

 • 3-5 maanden

 • 1 sessie per week

 • Kortere verzuimduur
 • Aanleren duurzaam herstelgedrag

 • Wet Verbetering Poortwachter

Workshops

Als bedrijf kun je ook kiezen voor losse trainingen, workshops of webinars. Deze zijn interactief en daarbij kun je de volgende onderdelen verwachten: een inleiding, ervaringsgerichte oefeningen, theoretische onderbouwing, opdracht, reflectie en afsluiting met een uitdaging. Deze aanpak biedt een optimale leerervaring, plezier en resultaten. Bekijk hieronder het aanbod. Heb je wat anders in gedachten? Neem dan contact op voor maatwerk.

Trainings- & coachingsaanbod:

Stress de baas

Stress de baas

Grenzen bewaken

Grenzen bewaken

Veerkracht

Veerkacht

work-lifebalance

Work-lifebalance

VR coaching

Focus & concentratie

Zij gingen je voor

Zij gingen u voor

Samenwerking Chakana Coaching
Samenwerking Chakana Coaching
Team City Bootcamp
Samenwerking Chakana Coaching
Samenwerking Chakana Coaching
Team City Bootcamp
Samenwerking Chakana Coaching
School's cool
Samenwerking Chakana Coaching
School's cool

Zin in een kop koffie of heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. Lust je geen koffie? Geen probleem, thee heb ik ook. En als de omstandigheden het toelaten, maken we kennis met elkaar tijdens een wandeling in de buitenlucht. Letterlijk en figuurlijk je eerste stappen naar een fijner leven zonder stress.

Vraag of opmerking? Hier vind je mijn contactformulier en mijn contactgegevens. Bellen, appen of mailen kan natuurlijk ook, ik antwoord binnen 24 uur. Wil je graag buiten werktijden afspreken? Ook dat is geen probleem!

 • leroy@chakanacoaching.nl

 • 06 446 097 84

Contactformulier