mijn Werkwijze

Zo werk ik

Zo werk ik

Zo gaan we te werk: we pakken door, komen in actie en jagen de mooiste resultaten na. Niet achteroverleunen dus, maar aan de slag. En natuurlijk hoort daar ook de nodige humor bij. Want wat is er nou mooier dan met een glimlach op je gezicht toewerken naar het stressvrije leven dat je altijd al wilde!

Ik hanteer een nuchtere, oplossingsgerichte, ervarings- en lichaamsgerichte aanpak. Je lichaam, gedachten, emoties en de biologische werking van je lijf vormen een team dat samenwerkt en elkaar beïnvloedt. Vergelijk ze met puzzelstukjes die in elkaar passen en leiden tot 1 geheel. Het begrijpen van deze onderlinge verbindingen leidt tot meer zelfinzicht, bewustwording en uiteindelijk positieve veranderingen.

Mijn aanpak is daarbij niet alleen gericht op het behandelen van je symptomen, we pakken ook de kern van het probleem aan.

VERBIND

In verbinding

Ontdek jouw innerlijke kracht door in contact te komen met je ware zelf

Herstel

LICHAAMSGERICHT

Waar praten alleen niet helpt, luisteren we naar het lichaam voor zelfregulatie

Zelfregie

ACTIVEREND

Verleg je grenzen en beweeg richting het leven dat je écht wilt

VERBIND – HERSTEL – ZELFREGIE

in verbinding

Ontdek jouw innerlijke kracht door in contact te komen met je ware zelf

Ervaringsgericht

Naast praten, luisteren we vooral naar je lichaam

ACTIVEREND

Kom in beweging en bewandel het pad richting het leven dat je écht wil

Blijvende oplossingen

Focus op de oorzaak in plaats van symptoombestrijding

Welke methoden zet ik in

Ik pas methoden en interventies toe waarbij de focus niet alleen op praten ligt, maar juist ook op voelen, ervaren en luisteren naar je lichaam, emoties en gedachten. Ik daag je daarbij uit om stapje voor stapje uit je comfortzone te stappen, want daar vind je namelijk echte groei en het leven waarbij je grip hebt op stress!

Op die manier versterk je je zelfvertrouwen, zelfregie en zelfregulerend vermogen, en laat je je niet langer leiden door je klachten. Zo leef je meer in lijn met jouw eigen doelen en wensen.

De methoden die ik hiervoor inzet zijn:

Bewegingsactiviteiten zijn sportieve activiteiten die worden ingezet om meer inzicht te krijgen in jezelf en je gedrag. Bewegen onthult namelijk veel over wie je bent en hoe je je gedraagt, aangezien gedrag sneller gaat dan taal. Tijdens onze sessies kun je verwachten dat we gaan bewegen, ontdekken, gedrag koppelen en experimenteren met nieuw gedrag op een veilige manier.

Boksen, wandelen, mountainbiken, bewegingsactiviteiten en meer.

Lichaamsgerichte activiteiten zijn ontworpen om je meer in contact te brengen met je lichaam, gedachten en emoties. De oefeningen zullen je ondersteunen in ontspanning, het vergroten van je bewustzijn en het herkennen en loslaten van eventuele spanningen.

Ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, koudetraining, focussen en meer.

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) helpt je bij het accepteren en het op eenmeer zachtaardig manier omgaan van je moeilijke gedachten en gevoelens, en het nemen van waardevolle acties die passen bij persoonlijke doelen en waarden

De CSR-methode is een effectieve benadering voor het herstellen van het autonome zenuwstelsel en het bevorderen van veerkracht bij stress en burn-out. Ontdek diverse technieken en oefeningen om balans te herstellen in lichaam, geest en gedrag.

Zin in een kop koffie of heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. Lust je geen koffie? Geen probleem, thee heb ik ook. En als de omstandigheden het toelaten, maken we kennis met elkaar tijdens een wandeling in de buitenlucht. Letterlijk en figuurlijk je eerste stappen naar een fijner leven zonder stress.

Vraag of opmerking? Hier vind je mijn contactformulier en mijn contactgegevens. Bellen, appen of mailen kan natuurlijk ook, ik antwoord binnen 24 uur. Wil je graag buiten werktijden afspreken? Ook dat is geen probleem!

  • leroy@chakanacoaching.nl

  • 06 446 097 84

Contactformulier

Zin in een kopje koffie of heb je een vraag?

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking onder het genot van een kopje koffie of thee, wellicht tijdens een lekkere wandeling.

Voor vragen kun je het contactformulier invullen of mij bellen, appen of een mailtje sturen. Ik zal dan zo snel mogelijk weer contact met jou opnemen en binnen 24 uur zal ik je vraag beantwoorden. Wil je graag buiten werktijden afspreken? Geen probleem!

  • leroy@chakanacoaching.nl

  • 06 446 097 84

Contactformulier