Coaching

1-op-1 traject

Je wilt meer grip op je (stress)klachten, waarbij je zelf leert de klachten blijvend op te lossen? Neem de regie over een veerkrachtig en ontspannen leven, waarbij je ,je zelfhelend vermogen vergroot.

Workshop & Training

Stressklachten verminderen en je zelfinzicht, veerkracht en zelfvertrouwen vergroten: dat gaat het best als je zelf de regie pakt. Maak op een laagdrempelige manier kennis met verschillende werkwijzen.

Gezonde medewerkers

Voor organisaties

Ik wil de zelfregie en het welzijn bij onze medewerkers in onze organisatie stimuleren. Dat kan gaan over vraagstukken die gericht zijn stresspreventie, stressregulatie en vitaliteit.

Zin in een kopje koffie of heb je een vraag?

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking onder het genot van een kopje koffie of thee, wellicht tijdens een lekkere wandeling.

Voor vragen kun je het contactformulier invullen of mij bellen, appen of een mailtje sturen. Ik zal dan zo snel mogelijk weer contact met jou opnemen en binnen 24 uur zal ik je vraag beantwoorden. Wil je graag buiten werktijden afspreken? Geen probleem!

  • leroy@chakanacoaching.nl

  • 06 446 097 84

Contactformulier

Zin in een wandeling of een kopje koffie?

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of een wandeling in de natuur, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Binnen 24 uur zal ik contact met je opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail. Wil je graag buiten werktijden afspreken? Geen probleem!

  • info@chakanacoaching.nl

  • 06 446 097 84

Contactformulier