Stress de baas

Hoe ga ik om met stress?

Heb je het gevoel dat deadlines, examens en alledaagse stress je overspoelen? Dan is het tijd om weer de controle te krijgen over je stressniveau, zodat je ontspannen en gefocust kunt blijven. In de workshop “Stress de Baas” ontdek je wat stress voor jou betekent, hoe je erop reageert en hoe je effectief met stressklachten kunt omgaan.

Je leert praktische anti-stress strategieën die je helpen om de uitdagingen van het dagelijks leven gemakkelijker aan te kunnen. Na afloop van de workshop ga je naar huis met handige tips voor stressbeheersing en ontspanningsoefeningen, waardoor je in staat bent om angst te verminderen, veerkracht te vergroten en meer rust te vinden in je leven.

Mijn werkwijze

De workshop is interactief en daarbij kun je de volgende onderdelen verwachten: een inleiding, ervaringsgerichte oefeningen, theoretische onderbouwing, opdracht, reflectie en afsluiting met een uitdaging. Deze aanpak biedt een optimale leerervaring, plezier en resultaten. Benieuwd naar de werkwijze?

Zin in een kop koffie of heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. Lust je geen koffie? Geen probleem, thee heb ik ook. En als de omstandigheden het toelaten, maken we kennis met elkaar tijdens een wandeling in de buitenlucht. Letterlijk en figuurlijk je eerste stappen naar een fijner leven zonder stress.

Vraag of opmerking? Hier vind je mijn contactformulier en mijn contactgegevens. Bellen, appen of mailen kan natuurlijk ook, ik antwoord binnen 24 uur. Wil je graag buiten werktijden afspreken? Ook dat is geen probleem!

  • leroy@chakanacoaching.nl

  • 06 446 097 84

Contactformulier