Focus en concentratie

Hoe zorg ik voor maximale focus en productiviteit?

Raak je vaak afgeleid tijdens gesprekken? Heb je moeite om je te concentreren tijdens het studeren? Voel je je uitgeput aan het einde van de dag? Of betrap je jezelf steeds weer op het onnodig checken van je telefoon? Tijdens onze workshop krijg je inzicht in wat focus precies is en waarom het zo moeilijk kan zijn om het vast te houden. We richten ons vooral op jouw persoonlijke focuszwaktes en hoe je deze kunt omzetten naar meer concentratie en productiviteit.

Daarnaast krijg je focus hacks om beter om te gaan met verschillende vormen van afleiding. Je leert effectieve routines die je helpen om gedurende de dag de juiste balans te vinden tussen inspanning en ontspanning, of je nu aan het werk bent, aan school werkt of privéverplichtingen hebt. Na afloop van de workshop ga je naar huis met werkende routines die je ondersteunen om meer gedaan te krijgen, niet door harder te werken, maar door slimmer te werken. Met andere woorden, na deze workshop weet jij hoe je in een flow kunt komen en hoe je meer kunt bereiken met minder stress.

Mijn werkwijze

De workshop is interactief en daarbij kun je de volgende onderdelen verwachten: een inleiding, ervaringsgerichte oefeningen, theoretische onderbouwing, opdracht, reflectie en afsluiting met een uitdaging. Deze aanpak biedt een optimale leerervaring, plezier en resultaten. Benieuwd naar de werkwijze?

Zin in een kop koffie of heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. Lust je geen koffie? Geen probleem, thee heb ik ook. En als de omstandigheden het toelaten, maken we kennis met elkaar tijdens een wandeling in de buitenlucht. Letterlijk en figuurlijk je eerste stappen naar een fijner leven zonder stress.

Vraag of opmerking? Hier vind je mijn contactformulier en mijn contactgegevens. Bellen, appen of mailen kan natuurlijk ook, ik antwoord binnen 24 uur. Wil je graag buiten werktijden afspreken? Ook dat is geen probleem!

  • leroy@chakanacoaching.nl

  • 06 446 097 84

Contactformulier