Ervaring

Willem van Woezik (30)

Mensen die mij goed kennen omschrijven mij wel eens als chaotisch. Van jongs af aan heb ik altijd de behoefte gehad om op alle prikkels en impulsen die op mij afkomen te reageren. Dit heeft positieve kanten, zoals het vermogen om veel tegelijkertijd te doen en snel te schakelen. Maar het heeft ook negatieve aspecten, vooral in mijn werk, waar het tot verlies van focus, stress en verminderde productiviteit kan leiden.

In eerste instantie voelde het onnatuurlijk om meer naar binnen te kijken, omdat ik vooral gefocust was op de buitenwereld. Het coachingstraject met Leroy heeft me bewust gemaakt van mijn chaotische neigingen en me geholpen om meer rust te vinden. De praktische handvatten van Leroy maken het makkelijker om rust te vinden in alledaagse situaties.

Dankzij het coachingstraject ben ik me bewuster van hoe ik reageer op prikkels en hoe deze invloed hebben op mijn focus en stressniveau. Door focussessies heb ik innerlijke rust en stressvermindering gevonden, en aandacht voor mijn binnenwereld in plaats van alleen de buitenwereld. Het coachingstraject heeft me laten zien dat ik met eenvoudige aanpassingen makkelijker focus, rust en concentratie kan vinden.

Leroy’s holistische benadering en actieve aanpak past goed bij mijn voorkeuren. Het coachingstraject heeft me bewuster gemaakt van mijn interactie met de omgeving en laten zien dat kleine aanpassingen een groot verschil kunnen maken. Ik denk dat veel mensen, zonder dat ze het beseffen, hier veel baat bij kunnen hebben. Ik raad het iedereen van harte aan!

Review Chakana Coaching

Beoordeeld met

Augustus 2023

Zin in een wandeling of een kopje koffie?

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of een wandeling in de natuur, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Binnen 24 uur zal ik contact met je opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail. Wil je graag buiten werktijden afspreken? Geen probleem!

  • leroy@chakanacoaching.nl

  • 06 446 097 84

Contactformulier