Ervaring

Mike Vos (28)

De afgelopen jaren heb ik ontdekt dat ik het moeilijk vind om met stress om te gaan. Vaak herken ik de symptomen pas wanneer het eigenlijk al te laat is en heb ik dan veel tijd nodig om te ontstressen. Daarom besloot ik deel te nemen aan de workshop “Stress de Baas” van Leroy.

Tijdens de workshop heeft Leroy ons veel verteld over stress, hoe je het kunt herkennen en welke manieren er zijn om het te verminderen. Dit was al erg waardevol, maar naast de theorie bestond de workshop ook uit veel activiteiten waarin we situaties naspeelden, wat tot zeer waardevolle inzichten leidde. Door dingen echt te ervaren in plaats van alleen te horen, begrijp ik nu veel beter hoe ik met stress moet omgaan en kan ik het gemakkelijker toepassen.

Al met al heeft Leroy mijn verwachtingen overtroffen. Ik merk nu dat ik stressoren sneller herken en beter in staat ben mijn grenzen aan te geven. Daarnaast heb ik dankzij de ademhalingsoefeningen en TRE-technieken handvatten om mijn stressniveau zelf te verlagen wanneer dat nodig is. Ik kijk ernaar uit om de komende maanden de inzichten en technieken die ik heb opgedaan tijdens Leroy’s workshop in de praktijk te brengen en zo een leven met minder stress te omarmen!

Mike Vos

Beoordeeld met

September 2023

Zin in een wandeling of een kopje koffie?

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of een wandeling in de natuur, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Binnen 24 uur zal ik contact met je opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail. Wil je graag buiten werktijden afspreken? Geen probleem!

  • leroy@chakanacoaching.nl

  • 06 446 097 84

Contactformulier