Ervaring

Marlies Huismans (28)

Net zoals veel mensen ervaar ik tijdens mijn werk de nodige stress. Hoewel ik mij hier bewust van ben, sta ik hier zeker niet altijd bij stil. Dankzij het volgen van diverse workshops bij Chakana Coaching, heb ik een aantal nieuwe tools mogen ontdekken om hier beter mee om te gaan.

Zowel bij de IJsbadworkshop als de TRE sessie, heeft Leroy mij goed laten ervaren hoe het is om meer in balans te zijn en hoe ik beter met stress en spanning om kan gaan. Dit doet hij door een goede combinatie van theorie en praktijk.

Leroy is een erg toegankelijk en open persoon waardoor de hele groep zichzelf kon zijn tijdens de workshops. Hij weet goed een groep te begeleiden, waardoor er een fijn groepsgevoel ontstaat. Maar ook op indivodueel vlak, weet hij je goed te prikkelen door de juiste vragen te stellen en aandacht te geven. Ik zou het iedereen aanraden een workshop te volgen bij Leroy, om zelf zijn energie, enthousiasme en kennis te mogen ervaren!

Beoordeeld met

December 2023

Zin in een wandeling of een kopje koffie?

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of een wandeling in de natuur, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Binnen 24 uur zal ik contact met je opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail. Wil je graag buiten werktijden afspreken? Geen probleem!

  • leroy@chakanacoaching.nl

  • 06 446 097 84

Contactformulier