Ervaring

Marcel Kersten (41)

In de zomer van 2019 kwam ik tot de conclusie dat ik het niet meer zonder ondersteuning voor elkaar kon krijgen om orde te scheppen in mijn hoofd of om te gaan met stress en sociale contacten te leggen. Ik sliep slecht en had een negatief zelfbeeld. Het is om die redenen dat ik via coaching in contact kwam met Leroy. Alleen in mijn kindertijd was ik begeleid door psychologen of maatschappelijk werkers en ik wist dus niet direct wat ik me bij volwassenenbegeleiding voor moest stellen.

Maar eigenlijk was er al snel een klik met Leroy. Hij gaf me inzichten om de drukte in mijn hoofd te temmen en gaf me net dat beetje zelfvertrouwen waar ik op dat moment zo naar snakte. Het was ook een periode van grenzen verleggen. Doodeng was het dat we bijvoorbeeld naar een drukke lunchroom gingen om alleen maar tot de ontdekking te komen dat angsten en onzekerheden niet altijd van je hoeven te winnen. Wat kan er in het ergste geval gebeuren?

Hij gaf me ook waardevolle tips om op het werk stressvolle momenten het hoofd te bieden en motiveerde me om sociale contacten aan te gaan. De contacten die ik in die periode heb gelegd, zijn nog steeds deel van mijn leven. Het was nooit een kwestie van moeten, er zijn op een ontspannen en geduldige wijze stappen gezet en ik kan alleen maar zeggen dat ik er een beter mens van ben geworden.

Leroy kwam precies op het juiste moment in mijn leven en bereikte veel in mij door alleen maar te activeren wat er al die tijd al in me zat. Mede dankzij hem kan ik een moeilijke periode achter mij laten en kan ik toekomstige problematiek beter relativeren. Zonder meer een 10, want het is beter verlopen dan ik had durven hopen.

Beoordeeld met

 Juni 2023

Zin in een wandeling of een kopje koffie?

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of een wandeling in de natuur, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Binnen 24 uur zal ik contact met je opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail. Wil je graag buiten werktijden afspreken? Geen probleem!

  • leroy@chakanacoaching.nl

  • 06 446 097 84

Contactformulier