Ervaring

De Chakana Mindset

Guido Buitinck (26)

Allereerst wil ik benadrukken hoe onder de indruk ik ben van Leroys aanpak. Zijn rustige en aangename energie was vanaf het begin van de workshop merkbaar, wat mij direct een comfortabel gevoel gaf. Leroy is buitengewoon geduldig, legt alles helder uit en zorgt ervoor dat iedereen in de groep zich betrokken en op zijn gemak voelt.

De ijsbad workshop was een fantastische ervaring. Ondanks de initiële spanning en de intense kou, heb ik geleerd hoe ik met stress en spanning om kan gaan door de ademhalingstechnieken die Leroy ons leerde. Deze technieken hielpen mij om mijn stressniveau te beheersen en verrassend genoeg kon ik hierdoor langer in het ijsbad blijven dan verwacht. Het was een verrijkende ervaring die ik zeker aanbeveel.

Na mijn positieve ervaring met het ijsbad, besloot ik op aanraden van een vriend de TRE workshop bij Leroy te volgen. Vooraf was ik onbekend met TRE, maar Leroy legde het concept helder en duidelijk uit voordat we aan de oefeningen begonnen. Zonder specifieke verwachtingen ging ik de workshop in en was vervolgens verbaasd dat mijn lichaam daadwerkelijk begon te trillen. Deze ervaring was vreemd maar bovenal wonderbaarlijk, met een gevoel van ultieme ontspanning achteraf. Ik raad deze workshop ten zeerste aan, ook voor mensen die nog nooit van TRE hebben gehoord.

Review Chakana coaching

Beoordeeld met

Januari 2023

Zin in een wandeling of een kopje koffie?

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of een wandeling in de natuur, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Binnen 24 uur zal ik contact met je opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail. Wil je graag buiten werktijden afspreken? Geen probleem!

  • leroy@chakanacoaching.nl

  • 06 446 097 84

Contactformulier