Ervaring

Frank van Hees (40)

Ik ben Frank van Hees en werk als projectleider bij een consultancykantoor en heb kinderen van 7 en 5 jaar. Mijn leven is vaak best hectisch. Over het algemeen geniet ik daarvan, maar soms is mijn leven best stressvol.

Ik heb recent deelgenomen aan een Tension Release Exercises workshop van Chakana Coaching gegeven door Leroy. Leroy is een aardige, relaxte coach met veel kennis van zaken: zowel wat betreft de praktische uitvoering van de technieken die hij gebruikt in zijn coaching, als de onderliggende mechanismen (vind ik erg interessant).

Zijn uitleg tijdens trainingen is duidelijk en hij is rustig en mild in de omgang met zijn cursisten: ik kreeg inzicht in de oefeningen die ik deed/ de processen die hierdoor beïnvloed werden en ik voelde me bij hem op mijn gemak. Het was een fijne ervaring.

Wat me vooral aanspreekt in Leroy’s aanpak, is de focus op het lichaam en op het doen, en niet zozeer op het cognitieve. Wanneer je worstelt met stress, en je aan de slag wilt met je lichaam in plaats van met je geest om stress te verminderen is Chakana Coaching een aanrader.

Review Chakana Coachig

Beoordeeld met

Januari 2024

Zin in een wandeling of een kopje koffie?

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of een wandeling in de natuur, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Binnen 24 uur zal ik contact met je opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail. Wil je graag buiten werktijden afspreken? Geen probleem!

  • leroy@chakanacoaching.nl

  • 06 446 097 84

Contactformulier