Ervaring

Fenna Beumeler (30)

Het coachingstraject bij Leroy is voor mij persoonlijk heel leerzaam geweest. Na een bewogen jaar waarin ik mezelf enorm voorbij ben gelopen, besloot ik de stap te zetten om een traject te gaan volgen bij Chakana Coaching. Wat dit traject bij mij onderscheidt van eerdere ervaringen met psychologen en psychotherapeuten, is de focus op ‘voelen’ en ‘ervaren’. Leroy introduceerde lichaamsgerichte oefeningen en daagde me mentaal en fysiek uit, om inzichtelijk te maken wat stress voor mij persoonlijk betekent en hoe zich dit uit.

Een van de waardevolle inzichten die ik heb opgedaan, is dat ik eigenlijk heel goed weet wat mijn stress-signalen zijn, maar dat ik hier niet altijd naar luister of naar handel. Juist op de momenten dat ik het druk heb, mijn zaken ‘niet op orde heb’, of het overzicht kwijt ben, negeer ik die signalen volledig en raas maar door. Met Leroy zijn variatie aan tools zijn we op zoek gegaan naar mogelijkheden om ook op díe momenten toch manieren te integreren om stress op een effectieve wijze te managen.

Ik zag verandering altijd als iets heel groots, waar je tijd en ruimte voor moest ervaren om ermee aan de slag te kunnen. Door Leroy zijn aanpak en de diversiteit aan methoden om het stressniveau te verlagen, kwam ik erachter dat (als je wilt) er altijd ruimte is om hier iets mee te kunnen doen. Ik zou Leroy zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar begeleiding bij stressklachten en/of persoonlijke groei.

Review Chakana Coaching

Beoordeeld met

December 2023

Zin in een wandeling of een kopje koffie?

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of een wandeling in de natuur, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Binnen 24 uur zal ik contact met je opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail. Wil je graag buiten werktijden afspreken? Geen probleem!

  • leroy@chakanacoaching.nl

  • 06 446 097 84

Contactformulier