Ervaring

Auri Luijten (41)

Ik ervaar de coaching van Leroy als super ondersteunend, inzichtgevend en activerend! Bij aanvang van de coaching vond ik het erg lastig in actie en beweging te komen. De brede insteek van Leroy die niet alleen gericht is op vaardigheden aanleren of het eigen maken van een betere mindset, heeft heel helder gemaakt wat eerst aandacht verdient en ook het samen onderzoeken wat eerst gezien mocht worden.

Voor mij heeft het lichaamsgericht werken, door middel van het leren van TRE een grote waarde. Inmiddels kan ik mijn lijf van opgebouwde spanning ontdoen en dit zelf thuis inzetten. Aandacht voor ademhalen en oefeningen die helpen mijn zenuwstelsel te kalmeren zijn erg ondersteunend.

Leroy is voor mij een fijn persoon die erg toegankelijk is. Hij is zichzelf en heeft geen schroom mij precies genoeg te prikkelen zodat ik uitgedaagd word in contact te komen met wat ik wil en wie ik graag als mens wil zijn. Ik kan het soms confronterend vinden, doordat ik echt een spiegel voorgehouden krijg. Het soms precies voldoende schuren, met de activerende werkwijze van Leroy heeft mij echt laten inzien en ervaren dat ik pas meer zelfvertrouwen, zelfinzicht en meer kan ontdekken over wat ik nodig heb en mij helpt als ik in beweging (actie) kom en blijf.

Het gaat niet over het goed moeten doen, maar wel over iets doen. Elke dag, al is het een kleine stap. Met af en toe een cheat day, om de dag erna weer het goede voor mijzelf te kiezen en doen! Leroy dankjewel voor je begeleiding!

Persoonlijke groei

Beoordeeld met

September 2023

Zin in een wandeling of een kopje koffie?

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of een wandeling in de natuur, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Binnen 24 uur zal ik contact met je opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail. Wil je graag buiten werktijden afspreken? Geen probleem!

  • leroy@chakanacoaching.nl

  • 06 446 097 84

Contactformulier